...het vrolijkste kinderdagverblijf in Amsterdam-Oost!

Wie zijn wij?

Kinderfortje is een kinderopvang waar kwaliteit, vrolijkheid en veiligheid centraal staan. Ons team bestaat uit professionele, gedreven, vrolijke en  gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Samen voelen wij ons verantwoordelijk voor uw kind!

Onze visie
Onze visie gaat uit van een aantal kernwaarden. Namelijk openheid, vrolijkheid, rust, kwaliteit en ontwikkeling. Dit zijn begrippen waarmee wij onze kinderopvang voeden.

Openheid
Binnen onze kinderopvang streven wij naar wederzijdse betrokkenheid tussen ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers. We zijn een open organisatie waarbij een open houding naar elkaar, open staan voor ideeën van ouders en personeel en openheid geven over onze werkwijze.

Vrolijkheid en rust
De belevingswereld van een jong kind is vrolijk en blij. Wij proberen dan ook zover mogelijk mee te gaan in de vrolijke gedachten van kinderen. Door mee te gaan in de belevenis van kinderen, maar wel met duidelijke regels, heerst er vooral een vrolijke sfeer. Kinderen voelen zich veilig in een rustige vertrouwde omgeving, waar zij zichzelf kunnen zijn. In alle rust zullen de kinderen als individu gezien worden.

Kwaliteit
Onze kwaliteit komt onder andere tot stand door goede communicatie tussen ouders en leidsters. Bovendien zorgt dit voor persoonlijke aandacht. Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met specifieke omstandigheden en wensen van u en uw kind.

Ontwikkeling
Kinderfortje reikt de kinderen handvatten aan om zich zo volledig mogelijk te ontplooien. Hierbij verliezen wij het individueel- en groepsbelang niet uit het oog. Wij zullen het kind ondersteunen in zijn gevoelens en emoties en zullen in onze houding laten blijken dat het kind serieus genomen wordt. Regelmatig komen er artiesten van Stichting MEMO (Memorabele Momenten) bij ons langs, zij brengen podiumkunst naar zeer jonge kinderen. Zij laten de kinderen onder andere kennis maken met diverse instrumenten, dans, zang en theater. Spelen, luisteren, ervaren en leren gaan hierbij hand in hand.

Kinderfortje

Ons adres
Deymanstraat 14 A H - 18 hs
1091SE  Amsterdam Oost

Routebeschrijving

Telefoon: 020 46 83 661
Mobiel: 
06 486 91 212
E-mail: info@kinderfortje.nl